Izmir Meteor Düştü : Son depremler... Beklenen İzmir depremi için kritik uyarı ... - İzmir ve çevre illerden görülen doğa olayı sonrasında, herhangi bir hasarın olup olmadığı.

Izmir Meteor Düştü : Son depremler... Beklenen İzmir depremi için kritik uyarı ... - İzmir ve çevre illerden görülen doğa olayı sonrasında, herhangi bir hasarın olup olmadığı.. İzmir'e 31 temmuz gecesinde saat 01.54 civarlarında meteor düştüğü iddiaları i̇zmir'de yaşayan vatandaşlar bu gece 01:54'te meteor düştüğünü haberlerini paylaşarak. İzmir'e meteor düştüğüne dair iddialar sosyal medyayı karıştırdı. İzmir kültürpark alanında dün gece çıkan yangının meteor düşmesinden kaynaklandığı i̇ddiaları üzerine i̇zfaş genel müdürü doğan i̇şleyen. Gece saatlerinden itibaren sosyal medyada viral olan meteor düşme olayı ile ilgili. Yetkililerden resmi bir açıklama yapılmazken, görüntülerdeki cismin göktaşı olduğu tahmin.

Göktaşı (meteor) düşme anı amatör kameralar tarafından kayda alındığı iddia edildi. İha tarafından 28 şubat 2021 tarihinde bildirilen yazı ve doç. İzmir'e 31 temmuz gecesinde saat 01.54 civarlarında meteor düştüğü iddiaları i̇zmir'de yaşayan vatandaşlar bu gece 01:54'te meteor düştüğünü haberlerini paylaşarak. İzmir'de de aynı ışık süzmesini görenler konu hakkında araştırma yapıyor. Bir ışık huzmesinin karanlığı aydınlatarak düştüğü görülüyor.

Sosyal medya bunu konuşuyor: İzmir'e meteor düştü iddiası ...
Sosyal medya bunu konuşuyor: İzmir'e meteor düştü iddiası ... from img3.aksam.com.tr
Kullanıcılar şimdiye kadar konu hakkında binlerce paylaşımda bulundu. İzmir'de, sel, fırtına, hortum felaketlerinden sonra, şimdi de meteor düştüğü iddia edildi. Soruları perseid meteor yağmurunun gerçekleşmesiyle gündeme geldi. İstanbul ve i̇zmir'e meteor mu düştü? Son dakika egeye meteor mu düştü? İzmir'e saat 01:54'te meteor düştüğü iddia edildi. Meteor düşmesi sonucu ne olur? Haberler yaşam haberleri manisa ve i̇zmir'de meteor mu düştü?

Kullanıcılar paylaştıkları fotoğrafla çok sayıda twitt attı.

Look like a bird yani kuş gibi bakmak sizlere alışılmış bakış açınızdan kurtarıp kuş gibi bakmanıza olanak sağlamaktayızinsansız hava aracımız (drone). İzmir ve manisa'daki göktaşı iddiası sonrası 'meteor düştü mü' sorusu sosyal medyanın gündemine oturdu. Son dakika egeye meteor mu düştü? Bu görüntülerden sonra i̇zmir ve manisa'da meteor düştüğü iddia aedildi. 31 temmuz tarihinde meteor düştü iddiası yalan çıktı ve şubat 2021 tarihine ait olduğu tespit edildi. Her yıl düzenli olarak gerçekleşen perseid meteor. Kullanıcılar şimdiye kadar meteor hakkında binlerce paylaşımda bulundu. İzmir'e meteor düştüğüne dair iddialar sosyal medyayı karıştırdı. Ünlü oyuncu berna laçin de meteorun düşüşünü bodrum'da. Dün gece itibari ile yer alan meteoroloji olayı, konuşulmaya devam ediyor. Gece saatlerinden itibaren sosyal medyada viral olan meteor düşme olayı ile ilgili. İzmir'e 31 temmuz gecesinde saat 01.54 civarlarında meteor düştü… pek çok kullanıcı bu anlara şahit olurken. Sosyal medya dahil olmak üzere herkes bunu konuşuyor.

Bu görüntülerden sonra i̇zmir ve manisa'da meteor düştüğü iddia aedildi. Soruları perseid meteor yağmurunun gerçekleşmesiyle gündeme geldi. 31 temmuz saat 01.54'te gerçekleşen olaya ilişkin görüntülerde, gökyüzünü büyük i̇zmir'e meteor düştü iddiası sosyal medyayı karıştırdı. Sabaha karşı saat 2 sularında i̇zmir 'de cep telefonu kameralarıyla çekilen görüntüler sosyal medyada büyük paniğe yol açtı. İzmir'de de aynı ışık süzmesini görenler konu hakkında araştırma yapıyor.

Son dakika: İzmir'de meteor mu düştü? İzmir meteor düşmesi ...
Son dakika: İzmir'de meteor mu düştü? İzmir meteor düşmesi ... from iaahbr.tmgrup.com.tr
Göktaşı olarak bilinen ve vatandaşlar tarafından türkiye'nin 3 ili olan erzurum, bingöl ve sivas'ta görülen meteor vatandaşları korku ve paniğe sürükledi. Meteor düşmesi sonucu ne olur? İzmir'de gece saatlerinde gökyüzünde görülen ışık huzmesi, vatandaşları korkuttu. Göktaşı (meteor) düşme anı amatör kameralar tarafından kayda alındığı iddia edildi. Göktaşı ve meteor düştü iddiası sosyal medyada gündemde yer alan konuların başında geliyor. İzmir başta olmak üzere ege çevresindeki bazı illerde gök taşı düştüğü sosyal medyada çok konuşuluyor. Yetkililerden resmi bir açıklama yapılmazken, görüntülerdeki cismin göktaşı olduğu tahmin. Kullanıcılar paylaştıkları fotoğrafla çok sayıda twitt attı.

İzmir'e meteor düştüğüne dair iddialar sosyal medyayı karıştırdı.

Göktaşı olarak bilinen ve vatandaşlar tarafından türkiye'nin 3 ili olan erzurum, bingöl ve sivas'ta görülen meteor vatandaşları korku ve paniğe sürükledi. 31 temmuz tarihinde meteor düştü iddiası yalan çıktı ve şubat 2021 tarihine ait olduğu tespit edildi. Kullanıcılar şimdiye kadar meteor hakkında binlerce paylaşımda bulundu. Kullanıcılar şimdiye kadar konu hakkında binlerce paylaşımda bulundu. 28.09.2007 22:41 | son güncelleme: Yetkililerden resmi bir açıklama yapılmazken, görüntülerdeki cismin göktaşı olduğu tahmin. İzmir ve manisa'daki göktaşı iddiası sonrası 'meteor düştü mü' sorusu sosyal medyanın gündemine oturdu. İzmir'e saat 01:54'te meteor düştüğü iddia edildi. İstanbul ve i̇zmir gibi bazı illerde göktaşı düştüğü sosyal medyada çok konuşuluyor. Manisa'ya meteor düştü iddiası sosyal medyada en çok konuşulan konular arasında yer alıyor. Bu görüntülerden sonra i̇zmir ve manisa'da meteor düştüğü iddia aedildi. İzmir'e meteor düştüğü iddiası, sosyal medyada en çok konuşulanlar arasında bulunuyor. Bir ışık huzmesinin karanlığı aydınlatarak düştüğü görülüyor.

İzmir'de de aynı ışık süzmesini görenler konu hakkında araştırma yapıyor. İzmir'e meteor düştüğü iddiası, sosyal medyada en çok konuşulanlar arasında bulunuyor. Yetkililerden resmi bir açıklama yapılmazken, görüntülerdeki cismin göktaşı olduğu tahmin. Bir ışık huzmesinin karanlığı aydınlatarak düştüğü görülüyor. İzmir'e saat 01:54'te meteor düştüğü iddia edildi.

Kıbrıs'a meteor düştü
Kıbrıs'a meteor düştü from i.kibrispost.com
Amatör kameralar tarafından kaydedilen meteor düşme görüntüleri, sosyal medyada kısa. İzmir'de de aynı ışık süzmesini görenler konu hakkında araştırma yapıyor. İzmir'e düşen meteorun görüntüleri ise hadiseden birkaç dakika sonra ortaya çıktı. Kullanıcılar şimdiye kadar konu hakkında binlerce paylaşımda bulundu. Bu görüntülerden sonra i̇zmir ve manisa'da meteor düştüğü iddia aedildi. Sosyal medya dahil olmak üzere herkes bunu konuşuyor. 31 temmuz saat 01.54'te gerçekleşen olaya ilişkin görüntülerde, gökyüzünü büyük i̇zmir'e meteor düştü iddiası sosyal medyayı karıştırdı. Kullanıcılar paylaştıkları fotoğrafla çok sayıda twitt attı.

İha tarafından 28 şubat 2021 tarihinde bildirilen yazı ve doç.

Bölge sakinlerinin de verdiği bilgiler doğrultusunda i̇zmir'de meteor mu düştü? Kullanıcılar şimdiye kadar konu hakkında binlerce paylaşımda bulundu. Manisa'ya meteor düştü iddiası sosyal medyada en çok konuşulan konular arasında yer alıyor. Soruları perseid meteor yağmurunun gerçekleşmesiyle gündeme geldi. İzmir'de meteor düştü iddiası sosyal medyada gündem oldu. İzmir kültürpark alanında dün gece çıkan yangının meteor düşmesinden kaynaklandığı i̇ddiaları üzerine i̇zfaş genel müdürü doğan i̇şleyen. Hasan ali dal, 'i̇zmir ve çevresine düşen meteorun görüntüsü' notuyla paylaşılan videolarla ilgili geçtiğimiz gece saat 01:54 civarında i̇zmir'de gökyüzünde video kaydı yapılan olay bir meteor olayıdır. İzmir'de meteor düştü iddiası sosyal medyada gündem oldu. İşte manisa'daki meteor düştü iddiaları ile ilgili ayrıntılar. Amatör kameralar tarafından kaydedilen meteor düşme görüntüleri, sosyal medyada kısa. İzmir'de yaşayan vatandaşlar bu gece 01:54'te meteor düştüğünü paylaştı. 28.09.2007 22:41 | son güncelleme: İzmir ve manisa'daki göktaşı iddiası sonrası 'meteor düştü mü' sorusu sosyal medyanın gündemine oturdu.

Posting Komentar

0 Komentar

Ad Code